Főoldal
Vizi Andrea videós
Videó galéria
Sándor Krisztián fotós
Fotó galéria
Pintér Attila vőfély
Tomory Szilárd vőfély
Naptárbeosztás
Partnereink
Legutóbbi esküvő képei


Egészség és anyagi biztonság
Ganoderma kávé - Egészség és anyagi biztonság hosszú távon


Szeretne anyagi biztonságot ajándékozni az ifjú párnak???

Az anyagi biztonságot becsomagolni nem lehet, de a különleges, egyedülálló termékekből összeállított csomag ötletes meglepetés, és egyedi ajándék, ha törzsvásárlói kártyát is ajándékoz mellé az ifjú párnak. Ez a lehetőség belépést teremt a házasulóknak egy 90 Milliárdos évi forgalmat elkönyvelő nemzetközi üzletláncba.

A kávéról:
 
A ganoderma kávé jelenleg a világ egyetlen, bizonyítottan egészséges kávéja. Külföldön úgy reklámozzák, mint wellnes kávét. A kávé köztudottan egészségtelen a koffein hatása miatt. Az is ismert, hogy a koffeinmentes kávé még egészségtelenebb, mint a koffeines kávé, az adalék anyagok miatt.
Ebben a kávéban van koffein, de kevesebb, mint a koffeinmentesben, mivel a koffeint egy speciális eljárással kivonják a kávéból, a hozzáadott ganoderma gomba pedig semlegesíti a további káros anyagokat. A ganoderma gombának köszönhetően ezek a kávék nagyobb élénkség érzetet biztosítanak.
Azért van instant kiszerelésben, hogy a ganoderma gombát hozzá tudják adni az alapjául szolgáló nagyon jó minőségű ( Brazil) kávéhoz.
A kávéban található ganoderma gombának, más néven pecsétviaszgombának, rengeteg pozitív élettani hatása van, az egyik legjobb gyógynövénynek tartják, a gyógynövények királyának is nevezik. Japánban és Kínában a hagyományos orvoslásban is használják.
A kávét, gyártója 42 országban több mint 3 millió termékforgalmazón keresztül, több éve hatalmas sikerrel értékesíti, rengeteg orvosi, klinikai tapasztalat áll jótékony hatását bizonyítva mögötte.
A kávé 3 kiszerelésben kapható, classic (ízesítés nélküli), 3 az 1-ben és Mocha azaz capuccino, de aki nem kávézik, van tea és csokoládé is a cég termékpalettáján.

Az üzletről:
 
Kávét a felnőtt lakosság nagy része fogyaszt és a piacon nincs versenytárs, más egészséges kávéval. Mindenkit érdekel a termék, szívesen megkóstolja, könnyű róla beszélni, érdeklődéssel hallgatják a megkeresett emberek.
Ebben az üzletben nincsenek csoportos termékbemutatók, egyéb kötelezettségek. Ez nem egy nyomulós biznisz. Akinek ízlik a kávé és fontos az egészsége, az magától is venni fog és ajánlani fogja. Mivel a termék nagyon jó, az üzlet egyszerű, bárki által végezhető, így futótűzként terjed, és óriási jövedelemre lehet szert tenni.
Ehhez az üzlethez nem kell tőkével rendelkezni, ami nagyon fontos döntési pont sok embernél. Így olyanok is elkezdhetik, akik nem akarnak kockáztatni és eddig soha nem volt lehetőségük a jövedelmüket befektetés nélkül kiegészíteni.

Bővebben: www.reishi.hu

www.reishi.hu

Egészség és anyagi biztonság!
WAP - Webmester

www.igen.co.hu - felejthetetlen pillanatok - ajánljuk figyelmébe!